Παρασκευή 18 Μαΐου 2012

Cannes Diary 2012: Part 2


Η τρίτη "Μαδαγασκάρη" -με τις φωνές των Jada Pinkett Smith και Jessica Chastain- έφερε πολύ χρώμα και χαμόγελο στο 65ο Φεστιβάλ Καννών, όπου έκανε παγκόσμια πρεμιέρα εκτός του Διαγωνιστικού Προγράμματος την Παρασκευή 18 Μαΐου. Το προηγούμενο βράδυ απονεμήθηκαν τα ετήσια βραβεία της Τrophee Chopard στα δύο ανερχόμενα ταλέντα Shaleine Woodley (Οι Απόγονοι) και Ezra Miller (Πρέπει να μιλήσουμε για τον Κέβιν). Την απονομή πραγματοποίησε ο επίσημος καλεσμένος του οίκου κοσμημάτων, Sean Penn.
Madagascar 3: Europe's Most Wanted

Στο ξενοδοχείο Martinez, με την παρουσία μεγάλων ονομάτων του σινεμά και του Προέδρου του Φεστιβάλ Gilles Jacob, ο Sean Penn, ανάδοχος του Trophee Chopard 2012, απένειμε τα βραβεία στην Shailene Woodley και τον Ezra Miller
Μετά την τελετή, κατευθύνθηκαν στην βεράντα του Chopard Lounge, στον τελευταίο όροφο του Martinez, για μία κομψή και exclusive βραδιά, την οποία έντυσε μουσικά η Lana del Rey.

H Marion Cotillard κέρδισε τους κριτικούς με την ερμηνεία της στην ταινία 'Rust and Bone'. Διάβασε την κριτική του Ιάκωβου Γωγάκη από το sevenart εδώ)
Roman Polanski: A Memoir
Ακόμη τη δεύτερη ημέρα του Φεστιβάλ παρουσιάστηκε στα πλαίσια των Ειδικών Προβολών το ντοκιμαντέρ-αφιέρωμα στον σκηνοθέτη Roman Polanski του Laurent Bouzereau,
με τίτλο "Roman Polanski: A Memoir". Πρόκειται για συνέντευξη που παραχώρησε ο ίδιος σε αδερφικό του φίλο, όπου μεταξύ άλλων αναφέρεται και στο πολυσυζητημένο περιστατικό της σεξουαλικής αποπλάνησης ανήλικης που τον "κυνηγά" μέχρι σήμερα. 

Trophee Chopard Ceremony: Τα δύο ανερχόμενα ταλέντα του κινηματογράφου παραλαμβάνουν τα βραβεία τους από τον διπλά βραβευμένο με Όσκαρ, Sean Penn.

Harvey Weinstein, Shailene Woodley, Lana del Rey, Caroline Scheufele, Marion Cotillard, Ezra Miller

Red Carpet Smiles
Η Jane Fonda με κοσμήματα Chopard

H Marion Cotillard με τουαλέτα Christian Dior και κοσμήματα Chopard

Η Freida Pinto με τουαλέτα Atelier Versace και κοσμήματα Chopard.

Cannes Diary 2012: Part 1

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Write me your comments