Παρασκευή 23 Μαΐου 2014

Θέατρα 54 & 55: Priscilla / Αρσενικό και Παλιά Δαντέλα

Σίγουρα έχετε διαβάσει πολλά και για τις δύο παραστάσεις. Ενδέχεται να τις έχετε ήδη δει. Αν όχι, να σας πω εν συντομία λίγα πράγματα, γιατί 55 ποστ είναι αυτά, ξέρω, έχετε κουραστεί: Και οι δύο παραστάσεις είναι ιδανικές αν θέλετε να διασκεδάσετε και να απολαύσετε ένα ωραίο θέαμα.  *Στην Priscilla ξεχωρίζουν τα -αυθεντικά- κοστούμια, φερμένα από το Λονδίνο (500 τον αριθμό νομίζω), ενώ στο Αρσενικό και Παλιά Δαντέλα το υπέροχο σκηνικό των Γιώργου Γαβαλά και Γιάννη Μουρίκη. *Στην Priscilla θα τραγουδήσετε αρκετές αγαπημένες ποπ επιτυχίες (It’s Raining Men, What’s Love Got To Do With It, I Will Survive, Hot Stuff, Shake Your Groove Thing, Girls Just Wanna Have Fun, I Love The Nightlife) και μάλιστα, μαζί με τις Shaya, Demy και Μελίνα των Vegas. Στο Αρσενικό -θα μπορούσε να είναι λίγο πιο σύντομο σε διάρκεια- θα γελάσετε με τους Φασουλή-Φιλιππίδη μεταμφιεσμένους στις δύο ηλικιωμένες πρωταγωνίστριες με το ιδιαίτερο χόμπι της δολοφονίας ανδρών (όλα μου τα απωθημένα τα έβγαλα βλέποντας αυτή την παράσταση, lol).  


*Επίσης, στο Αρσενικό θα δείτε ακόμη τον πάντα υπέροχο Κωνσταντίνο Μαρκουλάκη, την αγαπημένη μου Τζένη Θεωνά στις ομορφιές της (και σε ρόλο πολύ ταιριαστό της), τον Φάνη Μουρατίδη ως τέρας, τον Χρήστο Χατζηπαναγιώτη ως δόκτωρ Αϊνστάιν, τον Λεωνίδα Καλφαγιάννη (κ.α.), όλοι τους εξαιρετικοί. Να σημειώσω ότι θέλω να δω τον Πέτρο Φιλιππίδη σε μία παράσταση που να μην καταλάβω ότι είναι αυτός -όχι απαραίτητα μεταμφιεσμένο, αν καταλαβαίνετε τι εννοώ. Ο Σταμάτης Φασουλής κλέβει την παράσταση. 

*Στην Priscilla, που δεν είναι οικογενειακή κωμωδία να σημειώσουμε, χωρίς ωστόσο να είναι προκλητική ούτε να περιλαμβάνει κάτι αισχρό -απλά δεν είναι- θα ενθουσιαστείτε με τον Φώτη Σεργουλόπουλο, μπορώ να σας το εγγυηθώ. Εγώ εκεί ήμουν κολλημένη: στα κορίτσια που τραγουδούσαν και στον Φώτη. Α! Και η Τάνια Τρύπη (πόσο εξαιρετική ηθοποιός) είναι πραγματικά αγνώριστη. Καθίστε όσο πιο μπροστά μπορέσετε γιατί αξίζει να δείτε από κοντά τα κοστούμια, τις μεταμορφώσεις, το σόου. Παίζουν και οι: Γιώργος Καπουτζίδης, Παναγιώτης Πετράκης, Παύλος Ορκόπουλος, Ευαγγελία Μουμούρη. 

*Το Αρσενικό θέλει να σας κάνει να γελάσετε. Και αυτό θα κάνετε. Η Priscilla θέλει -εκτός από αυτό- να σας θυμήσει πως και το διαφορετικό το αγκαλιάζουμε. Και αυτό κάνουμε. 

pRISCILLA - Η ΒΑΣΙΛΙΣΣΑ της ΕΡΗΜΟΥ Θέατρο Badminton: Άλσος Στρατού, Γουδή - τηλ. 210 8840600 -  www.abcd.gr
ΑΡΣΕΝΙΚΟ ΚΑΙ ΠΑΛΙΑ ΔΑΝΤΕΛΑ του Τζόζεφ Κέσελρινγκ -μέχρι 8 Ιουνίου- θέατρο Παλλάς, CityLink, Βουκουρεστίου 5, Τ: 210 3213100

2 σχόλια:

Write me your comments